Post by riksfastllenasleu on Feb 9, 2022 21:47:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Minion Rush: Running Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Minion Rush: Running Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами повече скъпоценни камъни ▞▞▞
▞▞▞ Minion Rush: Running Game 2022 version ▞▞▞
Харесвам играта досега, но ми липсва фактът, че можете да докоснете миньона и миньонът ще реагира. Например, ако докоснете миньона в окото, той ще реагира на докосването на пръста ви.
Героите са популярни миньони, забавни, само че има толкова много повече от тях, представени в цялата игра. Това е много конкурентна игра, която предизвиква играча. После пак .. Какво знам?! Моят 3-годишен внук напълно влиза в играта.. (може би повече за това колко е смешно да гледаш как различните герои катастрофират.. Лол) 🤣
Тази игра е невероятна! Наистина ви препоръчвам да изтеглите това приложение, това е страхотен минаващ през времето и няма много грешки, но има малко грешки. Взех тази игра на таблета си и имаше ечемик, някакви проблеми, но на телефона ми имаше само малко малко грешки, но все пак ако сте добре с това, моля, дайте тази игра!!
Определено вече не е същото, преди нямахте никакви мисии, можете просто да бягате вечно и да се опитвате да победите най-високия си резултат, не играйте, ако се върнете за носталгията, която имахме, играе това като деца
Това е страхотна игра... но когато нямате достатъчно място на телефона си, трябва да изтриете други неща, които използвате!!!!!😶🤨🙁🙁😫😭😢
играта не е много супер но ако искате шриклучения,забава,екшън тогава е яка.
Топ 10 на плъзгачите за IOS - LIFE Hacks
Първоначално ми хареса тази игра, но сега ВСЕКИ път, когато отида да я играя, тя изисква wifi и актуализиране и често не съм на wifi, така че това прави невъзможно да я играя. Досадно. Иска ми се да мога да играя, без да се налага да актуализирам. Нямам нищо против да актуализирам, просто не ми харесва това ограничение да играя, ако съм между услугите на ISP
Minion Rush: Running Game Alkalmi kxm
Хубава игра, но не е много забавно
След последна актуализация, mi se bugna telefona I se naloji da q deinstaliram ;(
Ааааааааааааааа
Играта изостава от време на време. Въпреки това идоста е забавно да се играе :-)
СТРАХОТНО, но изведнъж спира да работи напоследък фантастично всеки друг път просто продължава да замръзва за мен, моля, поправете!
Става
Много е яка 5 звезди
igrata ne trugva,dava greshka Няма интернет връзка
БЕШЕ невероятна игра 5/5. След това промениха всичко. Имам чувството, че съм загубил играта, в която съм играл години, и всичко, което съм спечелил, правейки това. Дадох шанс на актуализацията и има концепции, които сме искали, но сме загубили всичко, за да я получим. Сякаш всъщност съм загубил години на игра и колекциониране, за да получа от.
наистина забавно и пристрастяващо! дано да нямат толкова много реклами.
Редактирано, за да върна моя 5-звезден преглед! Специалната мисия за Хелоуин се завръща и е по-добра от всякога! Графиките са ТОЛКОВА красиви и най-пящите окото от всяка една от мисиите. Благодаря ви, че го върнахте!
Зарибяваща
Като изключим факта че половината ден свалях данните, истинската е страхотна!
Тази игра е толкова забавна, че можете да изтеглите, ако смятате, че можете да я актуализирате, че е толкова готина, плюс когато правите Minion Rush, когато бягате, сякаш няма да спрете да работите, понякога поставям играта на пауза, защото не искам да губя, но толкова е добра, обичам тази игра, затова я обичам, обичам я, обичам я. Можете да получите, можете да си купите какви неща, когато са събития като коледни събития Хелоуин събития, толкова е страхотно, обичам го точно това. Страхотна игра оценете тази игра с пет звезди. Обичам го. Присъединете се и играйте
Играта и готина
Download game Flex Run 3D APK latest version 1.8.1 for android devices. Използвайте своята гъвкавост, за да се справите с входящите
Не ми харесва защото когато започвам да играя ми зацепва и не се движи на ляво и на дясно само напред върви и това е
доста е qка ное еднообразна
Играта е супер забавна и за мен пристрастяваща, но понякога има неизправност в играта или просто се опитва да зареди приложението. Освен това, тази игра е страхотна за игра, когато ви е скучно.
Обикновено мразя тези видове игри, но обичам миноните, обичам играта. Добра игра и за познание. Обучава координацията на очите и скоростта на мозъка, за да назове няколко области, върху които работи.
много тъпа игра
По старата п ми харесваше
Получих коледния епизод преди няколко дни. Откакто се актуализира, има големи технически проблеми. Докато се изпълнява играта просто спира. Понякога в не идеални области, които ви карат да умирате и трябва да харчите жетони, за да продължите да играете, така че да не загубите нищо. Бърка, докато работи много напоследък. Не съм получавал награди за гледане на видеоклипове. Трябваше да актуализирам току-що, ако можех да играя и проблемите са ПО-ЛОШИ СЕГА. Героят не се движи правилно. Не мога да получа ръкавици с температура на редове.
ТЪПО
Играта стана много по-добра, миньоните са по-лесни за отключване и повече игри и задачи, отколкото просто тичане. наистина харесва надстройката
Играеш играеш и после ти омразва
Get ready to go on the run in fun running games with even more action-packed craziness than before – enter to battle, crash and win big against your furry
Малко по -долу видях коментара на Галина Цветкова. Казва на всички, които не са доволни от играта, че телефоните им са боклуци. Съгласни ли сте с мен, че не бива да убижда чуждите хора, само, защото и е харесала играта? Второ на втория коментар и е неграмотен. На мен лично ми харесва и съм доволна! Но не убивам хората без причинно!
Не знам, от актуализацията приложението се срива, когато играя дълго време. Сякаш след игра 2 или 3 пъти по +20 минути играта замръзва и приложението се срива веднага. Надявам се това да бъде поправено скоро.
Наслаждавах се на играта. след тази актуализация всички захранвания са твърде бързи за мен. това не ми харесва в тази игра
Taxi igra e mnogo q устройство q svalqite naistin svalete q plz
Някой спомня ли си оригиналното миньонче от много време? Като ORIGINAL ORIGINAL, където просто бягате, докато не успеете и събирате банани, за да получите различни миньони? Беше толкова забавно, нямах нищо против, когато преминаха към играта тип ниво, където събирате джемове (ако някой си спомня), за да преминете към различни области, но тази нова версия е просто нелепа и трудна за разбиране. Дори качеството на графиката е намаляло. Иска ми се да не го актуализират към филмите
Това е наистина забавна и предизвикателна игра, но отнема много време, за да изтеглите играта, а не да инсталирате изтеглянето
ガンズ・オブ・グローリー:鉄仮面 頭脳系 hccc
Винаги ново, винаги забавно. Тъпата игра се срива почти всеки час, причинявайки загуба на напредък, награди и ПАРИ, използвани за закупуване на надстройки. Много пъти съм предупреждавал разработчиците с 0 подобрение или обратна връзка. Толкова разочароващо, че може да спра да прекарвам времето си и ПАРИ в тази игра. И безкрайни реклами. ъъъъ
играта е много забавна